Viva (03-2020)

3,45

In deze editie

Sorry not sorry, waarom je moet stoppen met dat eeuwige verontschuldigen – Wat diëten we vandaag? Van intuïtief eten tot één maaltijd per dag – Sportpresentator Hélène Hendriks: ‘Als ik als vrouw een fout maak, ben ik gelijk de lul’ – Mijn vriendin is een krent: ‘Tikkies betaalt ze nooit’ – Doodziek door borstprotheses: ‘Zonder morfine kwam ik de dag niet door’ – Hij zaaddonor voor een ander? Ik dacht het niet!

Over het magazine Viva

Viva is herkenbaar, betrokken, eerlijk en recht op de vrouw af.In Viva vind je intrigerende reportages, verrassende interviews, maar ook bijzondere reisverhalen en psyche-artikelen afgewisseld met betaalbare mode, beauty en fantastische aanbiedingen.

Uitverkocht

Artikelnummer: 20137 Categorieën: , , Tag:
Shopping Cart
Scroll naar top