Quest zomerboek – 01 2024 –

8,75

In deze editie:

Vakantie 2024 Op avontuur! – Boordevol puzzels en quizzen – Zon, zee, natuurrap. Wat nu? – Retro op reis. Met kaart, zonder mobiel: durf jij het? – Wagenzzfrbluaaah! We zeiden nog zo: niet lezen onderweg – Stoere verhalen. Wat maakte deze piraten berucht? – Waarom zijn we zo dol op ballen?

Verzending €4,95 - GRATIS verzending vanaf €30,00

  • Levertijd 2-3 werkdagen
  • Veilig betalen met iDEAL, creditcard, bankoverschrijving
  • Wij accepteren Kadobon Online: Magazinebon, Baby-bon, Kerstbon, keuze cadeaubon en Nationale Dierenbon

Beschrijving

Over dit magazine:

Ha fijn, het is weer zomer. Dan is het ook weer tijd voor het 100 pagina’s dikke Zomerboek van Quest. Koop dit boek, en je bent helemaal retro: papier op vakantie! Trek dat eens door, en ga analoog op reis. Dus telefoon thuis, boordcomputer uit en kaart op schoot in een auto zonder airco of op een fiets zonder accu. Wij vertellen je hoe dat moet. En raad eens? Toen dat allemaal nog normaal was, hadden mensen ook een hartstikke leuke vakantie.

Zijn jullie al lang bij elkaar? Of gaan jullie dit jaar voor het eerst samen op vakantie? In beide gevallen is het fijn om te weten hoe goed jullie elkaar kennen. Doe de Quest-Kenjepartnertest en ontdek welke vragen je elkaar nog te stellen hebt.

Ooit was vliegen een ver-van-mijn-bedshow voor gewone mensen. Dat veranderde negentig jaar geleden, met ’s werelds grootste luchtrace en de heroïsche vlucht van ‘onze’ Uiver.

En dan hebben we het nog niet gehad over alle puzzels, de superachterbankbingo, de scheikundige recepten voor ijsjes en DNA-drankjes, de fantastische topo-quizzen, de….

Prettige vakantie!

Winkelwagen
Quest zomerboek – 01 2024 –
8,75
Scroll naar boven