Pakket Flair + Margriet+ Viva (06-2021)

11,15

Over deze editie: Flair editie 04-2021: Fatale afdaling. Astrid: ‘Op de piste werd ik als een raket gelanceerd, alles kraakte en brak’ – We maken het thuis gezellig! Restyle je slaapkamer: inspiratie én praktische tips – Reportage. Ongezien leed: Kind zonder veilig thuis in coronatijd – Ingrid raakte 37 kilometer kwijt: ‘Ik wandel elke dag vijf kilometer’ – Prisca runt een asiel in Srebrenica: ‘Ze noemen me het hondenvrouwtje’- Flair Fit & gezond challenge: Iedereen kan meedoen! Margriet editie 06-2021: Waarom je nooit echt loskomt van je moeder. Ilse (64): ‘In mijn hoofd hoor ik vaak haar kritische stem’ – Interview met Quinty Trustfull: ‘Ik vecht niet tegen het ouder worden, ik omarm het’ – Snel een paar kilo’s kwijt? Dit dieet past bij je! + Compleet ‘gezond eten’-plan met dagmenu’s – Marijke (60) kreeg een hersenbloeding: ‘Ik ben soms bang dat buitenstaanders me dom vinden’ – De lekkerste gerechten uit de Marokkaanse keuken! Viva editie 04-2021: Hallo postivo: 7 dingen die je kan leren van positieve mensen – Minder nieuws, meer geluk: nieuwe detox in 5 stappen – Actrice Maryam Hassouni: ‘Ik ben altijd al een kluizenaar geweest’ – Geldzaken, salarisverhoging? Zo regel je dat! – Muzikant: Thijs Boontjes: ‘Onenightstands vond ik een feest’ – Nieuwe columnist, Lianne Sanders (32): ‘Dit jaar word ik wees’ – Mode in de stijl van Diane Kruger – Work-out: zen met lockdown-Yoga – Heet: de sekstrends van 2021  

Uitverkocht

Artikelnummer: d3e773739d9c Categorieën: , , ,
Scroll naar top