Marsupilami – 10 –

7,50

In deze editie:

Twee ogenschijnlijk losstaande verhalen, Herrie in Palombië en Operatie ‘M’, met ditmaal niet alleen de Marsupilami in de hoofdrol. In het eerste deel belandt een televisieploeg bij de koning van de hengelaars, de onverslagen ‘Gouden Haak’-kampioen, die zijn kunst in Palombië toepast op de piranha’s. Diens pratende Gabonese Roodstaart kan er echter niet mee lachen dat hij voor ara uitgescholden wordt. Dat zorgt voor een historische uitzending, want ver, ver daarvandaan vangt een jongeman de brolse grottebrol-vervloeking op die hem eindelijk een hint geven naar de mogelijke dood van zijn vader.

In het tweede stuk de zoveelste wanhopige poging van Marsu-jager Bring M. Backalive om aan het grote publiek dé vangst van de eeuw te tonen..

Verzending €4,95 - GRATIS verzending vanaf €30,00

  • Levertijd 2-3 werkdagen
  • Veilig betalen met iDEAL, creditcard, bankoverschrijving
  • Wij accepteren Kadobon Online: Magazinebon, Baby-bon, Kerstbon, keuze cadeaubon en Nationale Dierenbon

Beschrijving

Over dit magazine:

De inventiviteit van een auteur schuilt in de creaties die hij rondom de hoofdpersonages neerzet. Een meesterlijk voorbeeld is de verschijning van het mysterieuze dier Marsupilami dat Franquin gestalte gaf in de reeks Robbedoes en Kwabbernoot. Het lieve diertje veroverde menig hart en kreeg daarom een eigen stripreeks die door Batem in een latere Franquin-stijl getekend wordt.

Extra informatie

Onbekend

Winkelwagen
Marsupilami – 10 –
7,50
Scroll naar boven