Grazia (31/32-2020)

3,99

In deze editie

Sylvie: ‘Dankzij Niclas weet ik eindelijk hoe het is om een steady relatie te hebben’ – 17x healthy gewoontes waar je vast nog nooit aan had gedacht – Corona Break-ups: ‘Ik koos voor quarantaine met mijn minnaar’ – Meghan Markle for president – Heftig! ‘Ik heb al zes jaar niet meer gegeten’ – De bachelorette boys onthullen: ‘Ik verdien zoveel beter’ 

Over het magazine Grazia

GRAZIA Brings next week’s news …. THIS WEEK   Grazia is de meest actuele, inspirerende en veelzijdige mode-glossy van Nederland. In Grazia lees je elke week exclusieve interviews, emotionele real life verhalen, de beste shopping tips, first hand celebritynieuws en de beste beauty tips. Maar ook: alle nieuwste trends op het gebied van lifestyle: de leukste reizen, goed geïnformeerde health en psyche-verhalen en niet te missen hot spots. En dat allemaal… elke week!

Artikelnummer: 17202 Categorieën: , , Tag:
Scroll naar top