Fire&Food – 04 2020 –

4,95

In deze editie:

Ralph de Kok: een rund met een mythische reputatie: Wagyu! – Koud roken: de bbq-techniek voor de winter – Wild uit de Achterhoek: in de achtertuin met Rick van den Broek – Stamppot van de BBQ van Josja Haagsma – BBQ-avonturier Jord Althuizen: ‘Als het sist, rookt en grilt, is het echt feest’ – Voor als je van heet houdt: Hoe maak je zelf sriracha? – Kerst met Sarah Puozzo: Belgisch-Italiaanse journalist deelt haar barbecue-kerstmenu – en nog veel meer”¦

Verzending €4,95 - GRATIS verzending vanaf €30,00

  • Levertijd 2-3 werkdagen
  • Veilig betalen met iDEAL, creditcard, bankoverschrijving
  • Wij accepteren Kadobon Online: Magazinebon, Baby-bon, Kerstbon, keuze cadeaubon en Nationale Dierenbon

Beschrijving

Laat je inspireren en verrassen door het meest complete barbecue magazine Fire&Food. Fire&Food is hét lifestyle magazine voor mensen die plezier hebben in het buiten zijn, buiten koken en samen eten. Het tijdschrift Fire&Food verschijnt 4 keer per jaar en informeert uitgebreid over grill trends, over de nieuwste barbecues, de lekkerste recepten, informatieve reportages, achtergrondinformatie en nog veel meer handige barbecue tips en aanbiedingen.

Extra informatie

FoodMediair

Winkelwagen
Fire&Food – 04 2020 –
4,95
Scroll naar boven