Fire&Food – 04 2019 –

4,95

In deze editie:

Evergreen op de bbq: Vier pizza recepten van Ralph de Kok – Pionieren in de polder, Bijzondere kip van een bijzondere boer – Barbecuemenu uit de rookoven van Chef-kok Antoine Hermans – Lekker makkelijk marineren, De beste marinades voor vlees, vis en groente – Wild en wintergroenten, Marcin Beaufort combineert het beste van dit seizoen – Tijd voor stoofpotten, Stoven met oer-Hollands kookgerei – en nog veel meer”¦

Verzending €4,95 - GRATIS verzending vanaf €30,00

  • Levertijd 2-3 werkdagen
  • Veilig betalen met iDEAL, creditcard, bankoverschrijving
  • Wij accepteren Kadobon Online: Magazinebon, Baby-bon, Kerstbon, keuze cadeaubon en Nationale Dierenbon

Beschrijving

Laat je inspireren en verrassen door het meest complete barbecue magazine Fire&Food. Fire&Food is hét lifestyle magazine voor mensen die plezier hebben in het buiten zijn, buiten koken en samen eten. Het tijdschrift Fire&Food verschijnt 4 keer per jaar en informeert uitgebreid over grill trends, over de nieuwste barbecues, de lekkerste recepten, informatieve reportages, achtergrondinformatie en nog veel meer handige barbecue tips en aanbiedingen.

Extra informatie

FoodMediair

Winkelwagen
Fire&Food – 04 2019 –
4,95
Scroll naar boven