Fire&Food – 03 2019 –

4,95

In deze editie:

Chefs op de bres voor kalfsvlees, Lekker mals, mager en veelzijdig – Churrasco, barbecuen op z’n Braziliaans – De sjasliek van Ralph de Kok – Barbecuemenu, Laetitia gaat door het vuur! – Aan de slag met je eigen rub, Vlees en vis goed op smaak – Zomerse salades, Jeanette Rijnbeek zorgt voor iets fris bij de maaltijd – Koken op cederhout, Emilie van der Woerd over hout als smaakmaker – Mosselen, oesters en garnalen op de barbecue – en nog veel meer”¦

Verzending €4,95 - GRATIS verzending vanaf €30,00

  • Levertijd 2-3 werkdagen
  • Veilig betalen met iDEAL, creditcard, bankoverschrijving
  • Wij accepteren Kadobon Online: Magazinebon, Baby-bon, Kerstbon, keuze cadeaubon en Nationale Dierenbon

Beschrijving

Laat je inspireren en verrassen door het meest complete barbecue magazine Fire&Food. Fire&Food is hét lifestyle magazine voor mensen die plezier hebben in het buiten zijn, buiten koken en samen eten. Het tijdschrift Fire&Food verschijnt 4 keer per jaar en informeert uitgebreid over grill trends, over de nieuwste barbecues, de lekkerste recepten, informatieve reportages, achtergrondinformatie en nog veel meer handige barbecue tips en aanbiedingen.

Extra informatie

FoodMediair

Winkelwagen
Fire&Food – 03 2019 –
4,95
Scroll naar boven