Fire&Food – 02 2021 –

6,95

In deze editie:

Limburgs ‘Sjwein’: Wild uit Neer, van gastheer Mathijs Joosten – Miss BBQ Gemma van Aken maakt echte vakantiegerechten – Lekker en makkelijk: Wereldse hamburgerrecepten voor het hele gezin – Hoe snijd je een kip het beste? – Vier seizoenen vers: Veggie met Duitse cult chef Mora Fütterer – Fascinatie voor fermenteren: Christian Weij – Chutney maken: Frisse zoetzure smaakmaker – Aziatisch BBQ menu van Roy de Voogd – en nog veel meer …

Verzending €4,95 - GRATIS verzending vanaf €30,00

  • Levertijd 2-3 werkdagen
  • Veilig betalen met iDEAL, creditcard, bankoverschrijving
  • Wij accepteren Kadobon Online: Magazinebon, Baby-bon, Kerstbon, keuze cadeaubon en Nationale Dierenbon

Beschrijving

Laat je inspireren en verrassen door het meest complete barbecue magazine Fire&Food. Fire&Food is hét lifestyle magazine voor mensen die plezier hebben in het buiten zijn, buiten koken en samen eten. Het tijdschrift Fire&Food verschijnt 4 keer per jaar en informeert uitgebreid over grill trends, over de nieuwste barbecues, de lekkerste recepten, informatieve reportages, achtergrondinformatie en nog veel meer handige barbecue tips en aanbiedingen.

Extra informatie

FoodMediair

Winkelwagen
Fire&Food – 02 2021 –
6,95
Scroll naar boven