Fire&Food – 02 2020 –

6,95

In deze editie:

Ralph de Kok en de waterbuffels uit Zevenaar – Hoe zout wil je het hebben? Nat pekelen voor extra mals vlees – #SocialBBQ, BBQ in coronatijd – Grillen met terugwerkende kracht, Furgell van Rabenswaay legt uit: reverse sear – Bloemkool op de grill, superster van de vegetarische bbq – Hidde de Brabander, Top-patissier en TV-ster barbecuet lekker zoet – Loeiheet of zalig zoet: Sambal in alle smaken – en nog veel meer …

Verzending €4,95 - GRATIS verzending vanaf €30,00

  • Levertijd 2-3 werkdagen
  • Veilig betalen met iDEAL, creditcard, bankoverschrijving
  • Wij accepteren Kadobon Online: Magazinebon, Baby-bon, Kerstbon, keuze cadeaubon en Nationale Dierenbon

Beschrijving

Laat je inspireren en verrassen door het meest complete barbecue magazine Fire&Food. Fire&Food is hét lifestyle magazine voor mensen die plezier hebben in het buiten zijn, buiten koken en samen eten. Het tijdschrift Fire&Food verschijnt 4 keer per jaar en informeert uitgebreid over grill trends, over de nieuwste barbecues, de lekkerste recepten, informatieve reportages, achtergrondinformatie en nog veel meer handige barbecue tips en aanbiedingen.

Extra informatie

FoodMediair

Winkelwagen
Fire&Food – 02 2020 –
6,95
Scroll naar boven