Fire&Food – 02 2019 –

4,95

In deze editie:

Prof Wielrenner Laurens ten Dam aan de barbecue – Koken op open vuur, Gietijzer en sterke verhalen -Barbecuekennis: Onmisbaar de kernthermometer -Ralph de Kok: 10 tips voor de perfecte hamburger – Groente op de grill, Leonard Elenbaas & Jeroen Hazenbroek gaan groen – Liefde voor vis, Sterrenchef Marcin Beaufort: ‘Durf te experimenteren’ – en nog veel meer…

Verzending €4,95 - GRATIS verzending vanaf €30,00

  • Levertijd 2-3 werkdagen
  • Veilig betalen met iDEAL, creditcard, bankoverschrijving
  • Wij accepteren Kadobon Online: Magazinebon, Baby-bon, Kerstbon, keuze cadeaubon en Nationale Dierenbon

Beschrijving

Laat je inspireren en verrassen door het meest complete barbecue magazine Fire&Food. Fire&Food is hét lifestyle magazine voor mensen die plezier hebben in het buiten zijn, buiten koken en samen eten. Het tijdschrift Fire&Food verschijnt 4 keer per jaar en informeert uitgebreid over grill trends, over de nieuwste barbecues, de lekkerste recepten, informatieve reportages, achtergrondinformatie en nog veel meer handige barbecue tips en aanbiedingen.

Extra informatie

FoodMediair

Winkelwagen
Fire&Food – 02 2019 –
4,95
Scroll naar boven