Fire&Food – 01 2020 –

6,95

In deze editie:

Ralph de Kok gaat aan de slag met Vechtdal Hooglanders – De geheimen van een goede barbecuesaus om zelf te maken – Koken met 5 ingrediënten, Jeanette Rijnbeek doet het voor – De pelletgrill, een kleine revolutie in buiten koken – Groet’n uut Grunn, de eetcultuur van Groningen – De eigen stijl van een echte barbecuevrouw: het barbecuemenu van Josja – Opmerkelijke smaken, de geschiedenis van worcestersaus – en nog veel meer ”¦

Verzending €4,95 - GRATIS verzending vanaf €30,00

  • Levertijd 2-3 werkdagen
  • Veilig betalen met iDEAL, creditcard, bankoverschrijving
  • Wij accepteren Kadobon Online: Magazinebon, Baby-bon, Kerstbon, keuze cadeaubon en Nationale Dierenbon

Beschrijving

Laat je inspireren en verrassen door het meest complete barbecue magazine Fire&Food. Fire&Food is hét lifestyle magazine voor mensen die plezier hebben in het buiten zijn, buiten koken en samen eten. Het tijdschrift Fire&Food verschijnt 4 keer per jaar en informeert uitgebreid over grill trends, over de nieuwste barbecues, de lekkerste recepten, informatieve reportages, achtergrondinformatie en nog veel meer handige barbecue tips en aanbiedingen.

Extra informatie

FoodMediair

Winkelwagen
Fire&Food – 01 2020 –
6,95
Scroll naar boven