FietsActief voordeelpakket – 07 2023 –

7,99

In deze editie:

Fietsactief 07 2023: De nr. 1 in fietsinspiratie – Gratis streekgids Het Reesdal – Op wijnjacht in prachtig Trentino – Comeback van de tandem! – Rustig nazomeren op Terschelling – Opstaan, we gaan naar Meppel! – Den Haag-Leiden: een ware sterrenroute – Schilderachtige standplaats Mechelen – Op fietsvakantie met bepakking: goed plan! Maar wat neem je mee? En waar laat je het?

Fietsactief 05 2023: De nr. 1 in fietsinspiratie -Gratis streekgids Woerden – Begin- en eind(knoop)punt: Alkmaar – Rondje van journalist Gemma Venhuizen – Top in de kop: Één route, twee gezichten – Op naar Engelands zuidelijkste punt – Bretagne: Overal weergaloos uitzicht – Hoe bevalt de flyer Gotour? – Je fiets meenemen in de trein, hoe pak je dat handig aan? Met deze tips & tricks verloopt je reis op rolletjes

Verzending €4,95 - GRATIS verzending vanaf €30,00

  • Levertijd 2-3 werkdagen
  • Veilig betalen met iDEAL, creditcard, bankoverschrijving
  • Wij accepteren Kadobon Online: Magazinebon, Baby-bon, Kerstbon, keuze cadeaubon en Nationale Dierenbon

Beschrijving

Over dit magazine:

FietsActief is een ideaal blad voor de actieve en recreatieve fietser. Het blad kent de weg door de allermooiste gebieden die jij zeker niet wil missen! Aangezien het natuurlijk om het fietsen zelf gaat, vind je in het tijdschrift uitneembare routekaarten die je mee kan nemen voor onderweg! Daarnaast lees je ook nog eens de beste adviezen om het fietsen comfortabel en gezond te houden.

Extra informatie

Onbekend

Winkelwagen
FietsActief voordeelpakket – 07 2023 –
7,99
Scroll naar boven